Chupston Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak jak w temacie.Od razu mówię, że nie chcę instalować żadnych Swype, ani SfiftKey itp.Jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A nie ma on go w standardzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chupston Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Niestety nie, ale zainstalowałem klawiaturę od google, wszystko jest identyczne z tym, że w tej od google można pobierać słowniki.Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Problem <b>ROZWIĄZANY</b>. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Chupston
Tak jak w temacie.
Od razu mówię, że nie chcę instalować żadnych Swype, ani SfiftKey itp.
Jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi