Fikuz11 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam. Mam problem z dodawaniem widgetów.Wyskakuje mi komunikat: ,,not installed with premissions for binding widgets" Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 mógłby ktoś to wrzucić na inny hosting bo na tym g**nie Dev-Host nie można pobrać, w sumie nie pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Klikasz download now Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 haha, to to ja wiem ale chodzi o to że jak to klikne, to pokazuje że brak połączenia z internetem, a samo download, to jak wiadomo wirus ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 To przez adblocka może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 może, lukne bez niegofaktycznie xd, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Taczłiz super, podoba mi się i jest duuzo szybszy niż go launcher, ale...Zadnych widgetó nie mogę dodać Pogody ani latarki...Wyskakuje mi "no installed with premissions neededfor bidig widgets.Chciałbym tego touch wiza, ale muszę mieć te widgety.Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 nie da się, ewentualnie możesz poszukać apke do pogody z note 3 flashujesz pliczek przez custom recovery i robisz wipe w teori powinienes miec motyw pogody wstawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jest, ale nietaki jakbym chciał... I to w ogóle żaden widget nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Na chwile obecną nie ma z tym solucji, aaaa wlasnie.. W google play znajdziesz darmowy przeportowany launcher z Note 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Znalazłem chyba, ale nie da się wywalić jednego folderu z ekranugłównego,więc odpada Aha,pogoda działa, ale tylko ta samsungowa, a nie żadna "zewnętrzna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 no tylko samsungowa :/ coś z pozwoleniami dla apki trzeba wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohara Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czy po zainstalowaniu na Ace2 będzie działał ten widget pogodowy,on chyba jest z animacją?Chodzi o taki widget jak na fimie,chciałem sobie skopiować w trenda plus lecz po przeniesieniu plików przez root exp. po zainstalowaniu wyskakiwał komunikat nie można zainstalować czy coś w tym stylu. Mam cm11 i gdy zainstaluje to ma śmigać.?potestuje i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 takiego widgetu nie będziesz miał. poszukam zaraz i ci podrzucę taki widgethttp://www.mediafire.com/download/yfn9l2yt0doty3i/S4+Weather.zip instalacja przez cwm najpierw zamontuj system i data potem zainstaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohara Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Niestety ale mam ciągle Error,na czerwono[E:Zip signature veryfication failed: 1Error flashing zip '/external_sd/S4 Weather.zipJak chcę zamontować przez twrp system i data to dodatkowo zaznacza się sdcard jak odznaczam sdcard to automatycznie odznacza się data,także nie wiem co jest,a innego sposobu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 YAWeather.apk spróbuj tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohara Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Wrzucilem przez root exp. ale i tak nie działa bo nie wyszukuje miejscowości a dodać nie da się,może jakiś inny który będzie dzialał z cm11.Ok,zaraz sprawdzę jak nic z tego nie będzie to dam spokój z tym,no i nie działa nie można dodać widgetu na pulpit wyskakuje jakiś błąd,dobra kij z tym,dzięki. PeliKan - zobaczę jeszcze to co dałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 http://www.mediafire.com/download/o2lc12tgb49srtc/com.shyatx.weather.app.51.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Flashujesz ten pliczek Galaxy S4 Weather Widget v2 CM10 & CM10.1 By Linq'z Qirls'z Chinese.zippotem ten Note III launcher dgrules.ziporaz jak chcesz mieć touchwizzowy task manager dla wyglądu bo ogólnie nie poelcam stosowania task killerów to łapaj i to TaskManager.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohara Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Prawie o to chodzi lecz żeby ta animacja pogody była ot taki bajer jak w galaxy trend plus,dokładnie jak na filmie,czy coś takiego można znaleźć bo skopiuje sobie tą apkę właśnie z trenda to nie działa na Ace2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi