Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Użytkownicy pobierają i z tego co się orientuje to są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klintonix Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 W międzyczasie przesiadłem się na CM 10.1, trzyma lepiej baterię niż Stock ROM i jest stabilny.U mnie dość szybko zżerał baterię, więc poczekam ile będzie trzeba na bardziej stabilną wersję bez bugów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiu1984 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Da się jakoś wyłączyć uśpienie? Bo wtedy nie działa APN i wifi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 uśpienie? czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiu1984 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 w ustawieniach wifi jest mowa o jakimś trybie uśpienia. Wtedy mi się żadne aplikacje nie ściągają, nawet książka tel się nie importuje. Po wyłączeniu ekranu wszystkie zadania się pauzują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 No ja widzę takie ustawieniaWejdź w wifi kliknij na menu -Zaawansowane dodałem nowszą wersję z 17 lutego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiu1984 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Podziękował Jeszcze jedna sprawa. Smsy przychodzą mi z opóźnieniem 5-cio minutowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 na to nie ma chyba rady... zobacz, bo dodałem nowszą wersje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiu1984 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Zdecydowanie lepiej :-)A jak zainstaluje kernel z 1200mhz to będę musiał wszystko od nowa ustawiać i instalować? A działa Wam wyszukiwanie operatora? Bo mi nadal wywala błąd.I przy każdym uruchomieniu telefonu pokazuje że włożono nową kartę sim :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertos Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 U mnie Wi-Fi działa po wipie, ale ciut niepoprawnie... Pisze łączenie a potem nic. Tylko, że zapisano. Ma ktoś na to fixa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Noga Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam, mam problem. Wszystko pięknie wgrałem , lecz zapomniałem o gaps , gdy podpinam telefon ( Galaxy Trend) z tym CM11 , komputer nie widzi telefonu, Odin także go nie wykrywa, pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Spróbuj jeszcze włączyć debugowanie USB w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Noga Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nadal nic :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A na innym porcie USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Noga Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Próbowałem w każdym porcie, nic nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Na innym komputerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Noga Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Niestety , na żadnym innym komputerze, nie jest to wina softa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Albo ci szwankuje port USBTo nie jest normalne, że telefon nie jest rozpoznawalny przez ODIN-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Noga Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Odin jednak działa, teraz chce wgrać jakiegoś innego Rom'a , pobrałem CM 10.2 , ale jest w formacie .zip a odin chce tar.md5, można temu zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Hmm nie wiem..Może zadam pytanie... jak ty wgrałeś ten rom z CM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Noga Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wgrałem go poprzez wgranie na karte SD, po czym instalując z Recovery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Analogicznie...Jeżeli niższa wersja CM jest w formacie zip... to się ją wgrywa tak samo jak inne custom romy.ODIN obsługuje TYLKO pliki związane z firmware os SAMSUNGA.Wszelkie inne modyfikacje wgrywamy poprzez CWM /TWRP/ CWM Philz Recovery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie wiem czemu, lecz gdy zawsze instaluje kernela podanego w temacie wyskakuje mi błąd: Proces com.phone został zatrzymany Nie wiem czy trzeba coś mieć żeby dało się zainstalować kernela, ale liczę na szybą odpowiedź.PozdrawiamVeeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Widocznie kłoci się z tym co jest w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ale jak ? Jeżeli to jest stworzone dla CM 11... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi