NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie wiem czemu się kłóci.Możesz po jego instalacji wykonać wipe dalvik cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Robię wszystko ;PAle z tego co na razie testowałem... NIE POLECAM !Zacina się, chodzi dużo dużo wolniej niż Stockowy ROM.Oczywiście doceniam to że ktoś włożył w to tyle czasu, ale jak narazie czekam na kolejne Aktualizacje [05.17]Sprawdzał ktoś działanie obecnej wersji ?Bo nie chce usuwać aplikacji, a później żałować...Najnowsza aktualizacja z tego co widzę jest z Kwietnia, więc jej jeszcze nie testowałem bo mnie długo na forum nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 @Veeon spróbuj wgrać wszystko od początku + przywrócenie do ustawień fabrycznych oraz zainstaluj to http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/592-seeder-200-eliminacja-90-lag%C3%B3w-przy%C5%9Bpieszenie-telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 W najbliższym czasie zainstaluje Cyanogena i napiszę co i jak. A "Seeder'a" mam zainstalowanego teraz na androidzie i czuć różnice, więc Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Lichota Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć. Mam problem, otóż po wgraniu stocka z SamMobile robię wszystko według instrukcji. Potem włącza się telefon, pokazuje napis Samsung Galaxy Trend S7560, następnie jest logo T-Mobile, później napis samsung i tu jest problem, bo napis jest i telefon nie chce się włączyć. Zostawiłem go nawet na noc w tym stanie, ale nic się nie stało :/ Zrobiłem full wipe i działa Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez Piotrek Lichota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdf123 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Robię wszystko tak jak jest w poradniku, ale gdy instaluje się Cyanogenmod 11 to się ekran robi zamazany, a telefon resetuje. Co mam zrobić? I jeszcze podczas robienia wipe cache partition wyskakuje: E:Can't mount /cache/recovery/log Galaxy Trend Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ty masz galaxy trend PLUS a to jest poradnik dla galaxy trend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdf123 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A jest jakiś na Trenda Plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Szukaj u nas na forum , powinno być a jak nie będzie wpisz w google xda developers galaxy trend plus i potem android development Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Brak romów na Trenda Plus. A tym bardziej na bazie CM i AOSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam kłopot... chyba u nikogo tutaj jeszcze nie występował :/ zatem:Mam roota, CWM i pliki ROMa i gapps.W tych plikach chyba kłopot... Mój CWM ich nie widzi w ogóle!! Nie wiem czy tak powinno być (pobierałem to samo z różnych przeglądarek wielokrotnie) ale pliki mają format: .zip.exe , nie jedynie .zip.Co mam z tym zrobić? ;( CWM nie widzi nic z ROMu!Proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Urywa ci cm przy pobraniu, pobierz jeszcze raz i pilnuj pobierania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ale na czy ma polegac to urywanie? nie zauważam niczego dziwnego... pobrałem znów i to samo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Na inny dysk pobierz. Te serwery są tak zapchane że się plik ucina, sprawdź rozmiar, różni się od tego który widnieje na serwerze. Po drugie to to że cwm widzi tylko pliki .zip nie żadne zip.exe. Pobierz u kogoś na pc jeśli na swój nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 spx, dzięki - własnie wiem że widzi tylko .zip i dlatego pisałem coś dziwnego się u mnie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dla pewności sprawdź system plików windowsa pod kątem błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 jestem zielony- pewnie to irytuje ale mógłbym wiedzieć jak to się robi?ech, spróbowałem pobrać z innego komputera... nie działa znów, znów taki sam o wiele za mały rozmiar plików :/ jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dla xp podobnie na viscie i 7. http://support.microsoft.com/kb/315265/pl Podaj linka ja zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 http://d-h.st/users/jonypx09/?fld_id=31033#filespobierałem 3. i ostatnią pozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 u mnie to samo , idzie jak pobierzesz to DOWNLOAD NOW , powoli ale idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 O! działa Trzeba było jeszcze wyłączyć pobieranie z menagerem ;DMam problem: na początku przez jakiś czas wifi dobrze działało. Teraz wyjechałem i gdy próbuje włączyć wifi, nie dzieje się nic. Gdy chce to zrobić z poziomu ustawień, wywala mnie z nich. Nie kombinowałem Nic. Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wgraj jeszcze raz rom bez wipeow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zrobiłem inaczej. Kombinować mi się nie chciało wiec pobrałem program Wifi manager bo problem tkwił w tym ze wywalalo mnie tylko z zakładki wifi wszystko graMam pytanie: czy jeśli chcę zauktualizować przez CWM roma lub wgrać po prostu inną wersję, to czy muszę robić wipe oraz czy od nowa muszę wgrywać gappsy? 2. Czy custom kernele działają na romie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie musisz robić wipow jeśli robisz aktualizację, będą działać jeśli są przeznaczone do tego romuWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No i zaktualizowałem... wszystko szło dobrze, można robić to co wcześniej ale co chwila wysakuje błąd: "Niestety, proces com.android.systemui został zatrzymany". Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi