W poniedziałek dostanę paczkę, a w niej będzie Tytułowy GSmart Roma R2, chciałbym go zrootować za pomocą Kingo Root i wgrać ROM CM tylko nie wiem jaki.W telefonie jest wgrany Android 4.2.2.Jest to dosyć nowa konstrukcja także w necie jest o nim mało informacji, a tym bardziej nie znalazłem nic o romach do niego.Prosze o pomoc Pozdrawiam
Pytanie
dem zen
Witam Wszytskich jako nowy użytkownik Forum
W poniedziałek dostanę paczkę, a w niej będzie Tytułowy GSmart Roma R2, chciałbym go zrootować za pomocą Kingo Root i wgrać ROM CM tylko nie wiem jaki.W telefonie jest wgrany Android 4.2.2.Jest to dosyć nowa konstrukcja także w necie jest o nim mało informacji, a tym bardziej nie znalazłem nic o romach do niego.Prosze o pomoc Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
24
18
10
2
Popularne dni
13 Sty
26
14 Sty
8
15 Sty
7
11 Sty
7
Top użytkownicy dla tego pytania
dem zen 24 odpowiedzi
NeoCM 18 odpowiedzi
tomczas 10 odpowiedzi
kawasakiwax 2 odpowiedzi
Popularne dni
13 Sty 2014
26 odpowiedzi
14 Sty 2014
8 odpowiedzi
15 Sty 2014
7 odpowiedzi
11 Sty 2014
7 odpowiedzi
Popularne posty
NeoCM
Obawiam sie, ze nie ma cyanogenmoda na ten model. Nawet nie widze go w bazie cyanogenmoda. ten smartfon ogolem nie ma supportu.
Pawliniak
Bardzo nie trafiony zakup pod modowanie. Pewnie o wsparcie CM mu chodziło.
NeoCM
Ogolem. Nie ma supportu pod wzgl developerow od custom romow. W androidzie nie ma tak, ze kazdy telefon ma wszystko... Liczy siw niestety marka ..
55 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi