NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dyskusja na temat urządzenia Samsung Galaxy S III mini Czy jesteś zadowolony z urządzenia ?Czy odpowiada Ci system i aktualizacja ?Jak sprawuje się aparat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przesiadłem się z Sony Ericson WT19i Walkman, stockowy 2.3. Niestety nie posiada diody powiadomień co jest dużym minusem,problem z baterią - podziałało poprawienie baterii albo nie wiem co się stało (początek ledwo dzień, później 2-3 dni trzyma),soft strasznie zawiesza się, mam stock 4.1.2.,gps zrywa dodatkowo przyzwyczajenia z wt19i zostały jeśli chodzi o ich nakładkę,zamierzam cyjana wpakować,gdyby nie powyższe pierdoły, to w miarę telefon (chodzi o telefonik z minimum 1024mb ram, tak bym zostałprzy wt19i jak by miał te 1024mb ram) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To wgrać costuma na bazie stocka i będzie lepiej..Jest taki rom jak Virgin dla S3 MINI - dość płynnie chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dzięki NeoCM, od wczoraj s3mini na CM11 (jest zaje....ty, elegancko chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wiadomo cos o aktualizacji andka na 4.2.2? ja mialem wiekszosc romow.od cm.12 po.kit kat i zawsze cos nie pasuje..nie lubie jak jakas fukcja bje dziala np NFC. wrocilem do stoka:-P 4.1.2 ARN6 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 raczej nie będzie żadnej aktualizacji, teraz już nawet stary topowy s3 nawet nie dostał oficjalnego kitkatarobią tel po to by sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 ale wez skumaj galaxy trend plus dostal aktulizacje do 4,2,2.. a sprzetowo jest gorszy,bo ma tyllko 768 ram .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 tj samsung tego nie ogarniesz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 mi tele pasował, troche przycinał ale jak roota zrobiłem i zacząłem coś w systemie grzebać(przenoszenie plików obb i data na karte sd w celu możliwości zainstalowania większej ilości aplikacji) to niema co.. jednak co najlepsze.. zamówiłem szybkę do tego tele wraz z narzędziami do samodzielnej wymiany i podczas ściągania szybki urwałem kawałek wyświetlacza(ponieważ ktoś wcześniej źle założył szybkę i nawalił kleju że na kawałek wyświetlacza poszło...) i przez to wyświetlacz nie działa, zamówiłem już tanio części(mianowicie przedni panel z wyświetlaczem i nie pękniętą szybką) i mam nadzieje że bd sprawny jak wcześniej.. w załączniku dołączam zdj jak to wygląda PS. Sporą część wyświetlacza sam wyrwałem bo chciałem zdjąć cały ale zbyt dobrze przyklejony.to zdj zostało zrobione jak jeszcze działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nawet niezły stan telefonu. Kosmetyczne poprawki i będzie można puścić w obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Już jest git 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi