Ravlow Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ale chyba night jest oficjalny, czy nie? Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Snapshot, stable - to stabilne wersjenightly - testowe,czyli beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Głupia sprawa. Takiej akcji jeszcze nie miałem i nie wiem czy to wina cm czy sprzętu. Zniknęły mi całkowicie wibracje choć wszystkie mam włączone. Spotkaliście się z takim przypadkiem? Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Spróbuj zrobić full wipe Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Czyli? I jak? :-) Po restarcie wibracja w fonie działa ale tylko przez jakieś 15 sekundWysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 W recovery kolego.Wchodzisz i robisz :wipe cachewipe dataadvanced -> wipe dalvik cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zaktualizowałem do nightly i jest już ok. Dziękuję ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1995 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mam mały problem instaluję CMInstaller.msi na komputrze jednak program się nie włącza i nie mogę go znaleść prooszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No ja ci go nie odnajdę na PC Jeszcze jest ręczna instalacja CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 @daro1995 też miałem taki problem jak koledze wgrywałem. Odpaliłem, ale nic się nie pojawiło. Spróbowałem ustawić odpalanie jak administrator i poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DroidFire Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 PisklexD - ja z ciekawości próbowałem, instalator wtedy podaje odpowiedni komunikat i się zatrzymuje--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mazak12 - tak, można, u mnie na Galaxy S4 zainstalował w pełni sprawne ClockworkMod Recovery w wersji 6.0.4.7, wtedy (Styczeń 2014) instalowało się 10.2, teraz jak patrzyłem, wrzuca już 11, ciekawostką jest to, że w wersjach z instalatora (zapewne z myślą o niedoświadczonych użytkownikach), opcja aktualizacji jest strasznie okaleczona tzn. jest tam tylko jeden przycisk z nazwą aktualnie zainstalowanej wersji i możliwością sprawdzenia, czy nie ma czegoś nowszego, nie da się przez to zainstalować np. wersji nocnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Orientuje się ktoś, jak ominąć ten problem? Appka cyanogenmod installer zainstalowała się bez problemu na moim telefonie. Gdyby kogoś interesowało, to:Tel: HTC Desire CAndroid: 4.0.3System: Windows 7 Ultimate x86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Twoja wersja CM 10 jest nieoficjalna : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265060 CM installer nie wspiera tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Szkoda, bo jestem kompletnym laikiem, jezeli chodzi ręczną instalacje.. Mam nadzieje, że rozszerzą ilość obsługiwanych urządzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Przypuszczam, że Desire C nie dostanie w ogóle oficjalnego CM-a.Jest bardzo mało popularny i wątpię, aby jaki kolwiek developer podął się pracy pod tym kontem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encryption Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Natomiast pytanie, czy warto instalować nieoficjalną wersję CM? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Generalnie mi osobiście zależy na systemie, który zarówno jest open source i w miarę szybkii. Druga kwestia, to jak go zainstalować? Powiem szczerze, że przeraża mnie fakt, że mogę coś zepsuć.... Telefon oczywiście posiada już roota. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyagemon Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 no ja sam się boję o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Xperia T już ma inny support i większe wsparcie, więc obawy nie muszą być takie, jak w przypadku, który ma Desire. Kolego.Ten rom jest jeszcze beta, mogę wystąpić problemy. Nie powiem Ci jakie, bo nie mam telefonu.Ale śledź wątek, może wyjdzie wersją stable.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian GameWebPL Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mam pytanko jak mozna zrobić aktualizacje cyanogenmod'a? prosił bym o odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 W ustawieniach powinno być informacje o systemie lub pobierz aplikacje ze sklepu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyandelta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 CM na niewspieranym urządzeniu może go uszkodzić fizycznie np: procesor, płytę główną, czy mówimy tylko o tym, że telefon się nie odpali z powodu oprogramowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkaszz84 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witajcie...Napisze w koncu bo juz mnie nurtuje jedno pytanko... w skrocie:mam galaxy s2android 2.3.3wersja jadra 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555 root@dell101 #2 i sie zastanawiam... czy moge zainstalowac cyanogenmoda 10.2 ot tak, czy pierw musze zainstalowac jakis nowszy soft do wersji 4...czy kernela musze instalowac tez osobno czy sie zainstaluje z nowszym softem? no i root-a jezeli chcialbym go instalowac przez recovery? jakos tak po kolei gdyby ktos mogl mi napisac jak mam zainstalowac na ta stara wersje.Bylbym bardzo wdzieczny bo czytam i ogladam, ale jakos nie moge sie przekonac jak w telefonach to funkcjonuje:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nie wiem czy wspierany jest Twój telefon przez instalator. Wersja androida już archaiczna. Poszukaj w dziale ze swoim modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzaggiel Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Siemanko dzisiaj wgrałem cyana na mojego Nexusa 7 (2012) przez oficjalny instalator lecz pytanko zainstalował mi się cm11 m8 lecz najnowszy stabilny jest m12 czemu nie widzi nowszych wersji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Instalator jest tak zbudowany że nie pokazuje tych aktualizacji, a dlaczego? Nie wiem. Po prostu pobierz paczkę ręcznie i zainstaluj przez recovery. Drugi sposób to zainstalowanie aplikacji CyanDelta ze sklepu i sprawdzenie czy wyszuka aktualizacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi