MrVertrix Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkich , znalazłem w internecie instaler do CyanogenModa.Dzięki niemu można w łatwy sposób zainstalować CyanogenModa na naszym urządzeniu. Instalator może nie działać na wszystkich urządzeniach, z tego względu iż jest przystosowywany pod inne urządzenia.Jest to jedna z 3 metod instalacji CM na smartfonie.. Na początku musimy włączyć w telefonie instalację z poza Google play, wyskoczy taka informacja podczas instalacji pliku. Instrukcja: Pobieramy aplikację :http://get.cm/app Przenosimy na urządzenie i instalujemy poprzez Manager plików. W tym momencie zainstalowaliście CyanogenMod installer Pobieramy na komputer CyanogenMod Instalator Windows http://dist01.slc.cyngn.com/CMInstaller.msi Instalujemy Uruchomiamy na komputerze Dalsze instrukcje wskaże Instalator WindowsOryginalny wątek:http://beta.download.cyanogenmod.org/install . Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Pawliniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opisz to samo tylko, że po Polsku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 u mnie nie chce sie zainstalować , dlatego że nie obsługuje to mojego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bylibyśmy bardzo wdzięczni za taki tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 no ale wszystko jest opisane w linku "instrukcji" więc nie będę opisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam, czy po zainstalowaniu tego można samemu instalować przez recovery np cyana 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie do konca rozumiem? Aktualizacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Napisze inaczej, czy po zainstalowaniu tą metodą telefon się rootuje ? Pytam dlatego ponieważ przy włączeniu wyświetla się żółty trójkąt a sednem mojego pytania, czy jeżeli zainstalowałem tym sposobem mogę np poprzez recovery to : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1083-cyanogenmod-11-android-442-galaxy-s-2-i9100-linarosabermod/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie instalowałem tym sposobem romu, wiec nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam, czy po zainstalowaniu tego można samemu instalować przez recovery np cyana 11?Zainstalowalem 10.2 na 4.3.1 instalerem. Dziś otrzymałem OTA do 4.4.2 KitKat tylko nie wiem w której wersji.Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 A mi odziwo w OTA pokazuje taki komunikat, a też instalowałem przez installer Oohttp://imgur.com/cmTakV3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzab09 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na przyszłość jak ktoś będzie miał problem z połączeniem usb (program wykrywa, a przy wyświetleniu się logo androida na telefonie (napis downloading pod nim) zrywa połączenie) to wystarczy zrestartować komputer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrdragon Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 CyanogenMod installer instaluje nam wersję stabilna czy nightly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Mi zainstalowało jak jakiś miesiąc temu nightly 10.2 Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrdragon Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ja mam wersje 11 , hmm wiadomo jak to sprawdzić tj. jaka to jest wersja ? ja instalowałem wczoraj ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 W : wersja CyanogenMod pisze Ci np. Installer lub nightly Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakers Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 W FAQ jest napisane ze installer instaluje snapshot zawsze. odpisali mi natomiast ze jak nie ma snapshot to z najnowszych nightly ten który będzie wybrany jako snapshot. Sent from my Nexus 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PisklexD Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 A próbował ktoś tym instalować na urządzeniu nie kompatybilnym? A próbował ktoś tym instalować na urządzeniu nie kompatybilnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ja chciałem zainstalować na swoim galaxy mini 2 , ale installer nie jest dostępny dla tego urządzenia Wysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Mi zainstalowała się wersja snapshot a widzę że dla mojego n7000 dostępna jest już nightly. Pobrałem zip ale jak go teraz zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja pobieram tylko przez PC.Albo przez ustawienia/informacje/aktualizacje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazak12 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 wchodzisz w recovery (conajmniej 6.0.4.4, jeśli nie masz to musisz wgrać najnowszą wersje dla KK ) następnie wrzucamy zip na karte potem wybieramy w recovery zeby wypakowac z karty sd, następnie tym samym sposobem flashujemy gappsy potem full wipe i gotowe, uzbroić się w cierpliwość ponieważ pierwsze uruchomienia moze trwać długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Tylko tu dotyczy "installera od Cyjana" - nie wiem czy jest taka sama zasada działania.. Ja napisałem tylko przykładowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravlow Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 A jeśli chodzi o apke Cygan Delta, można nią wgrać taki ściągnięty z neta soft? Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Można tylko oficjalnego CyanogenMod'a przez tą aplikacje zaktualizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi