NeoCM Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Modyfikacja przeznaczona dla użytkowników Xperi SP Modyfikacja działa na Odblokowanym i Zablokowanym Bootloaderze! Modyfikacje przeprowadzasz na własne ryzyko, tracisz gwarancje!!! Wymagane:Wgrane sterowniki USBWłączone Debugowanie USB w opcjach programistycznych ROOTowanie: Pobierz plikDooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v16_perf-event-exploit.zip Wypakuj plik Podłącz telefon pod port USB w trybie Debugowania Otwórz folder Uruchom plik RUNME.BAT Podążaj za instrukcją w oknie dialogowym Po wgraniu telefon sie zrestartuje. Masz granego roota! temat xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2329208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opservator Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Aktualnie ta metoda nie do końca działa :/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 zrozum, że nie ma uniwersalnych sposobów rootowania na każdej wersji oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opservator Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Teraz, DaRkShAdOw napisał: zrozum, że nie ma uniwersalnych sposobów rootowania na każdej wersji oprogramowania. a masz może jakiś sposób na zrootowanie mojej Xperii SP z softem 4.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 nie możesz przez flashtool? ja tak robiłem co prawda na innej xperii, ale xperii, a flashtool może dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opservator Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Chciałem zrobić wszystko aby uniknąć flashtoola No cóż, widzę że jednak muszę iść w jego strone. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 nie no myślałem, ze go masz. poczekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi