Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak możesz tylko pamiętaj o wykonaniu wszystkich kroków zgodnych z instrukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwanish Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nie ma tu opcji programistycznych? Nie mogę włączyć debugowania USB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dotknij kilka razy nr komplikacji w ustawieniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwanish Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dotknij kilka razy nr komplikacji w ustawieniach To jednak można!Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadziktoja Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam. CHyba cos namieszałem. Zrobiłem full wipe Wgralem system z karty sd. Instalacja zakończyła się pomyślnie. Prosił o restet, wiec wybrałem reboot system. No i po resecie dalej pokazuje sie menu Clockworkmod. Android nie staruje. Pomożcie proszę co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Spróbuj ponownie zainstalować. Wersja recovery aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba King Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Siema, jestem nowy na forum i chciałbym przedstawić mój problem który jak już czytałem pojawiał się .A mianowicie po zainstalowaniu systemu i uruchomieniu telefonu włącza się w nieskończoność tylko kolorowe konfetti.Próbowałem jeszcze raz instalować, nawet z 5 razy i nic dalej to samo włącza się nieskończoność proszę o pomoc ! Co mogę dodać to to że przez przypadek nie wrzuciłem na kartę pamięci Gapps'ów, czy to może być przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 gaapsy to nie przyczyna, są opcjonalne, wipe w recovery zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba King Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie, wyjaśnisz mi jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 To Ci troszkie rozjaśni funkcje : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba King Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wszystko ładnie działa dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Duda_21372 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Dlaczego mimo wykonania wszystkich kroków(przynajmniej tak sądzę) wyskakuje mi, że przerwano instalację???Zdjęcia: Edytowane 18 Listopada 2015 przez PeliKan Zdjęcia/Obrazki dajemy jako załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 @Piotr Duda_21372 Status 7 to złe Recovery. Spróbuj innym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Duda_21372 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A możesz podać stronę z jakiej mogę wgrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 @Piotr Duda_21372 http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/1626-optimus-l7-p700-clockworkmod-recovery-v6028/spróbuj to, a jak nie to poszukam może będzie TWRP pod ten złomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Duda_21372 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Hard reset mi to robi tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 spróbuj ten rom przez to poprzednie recovery zsideloadować może to coś z kartą/uszkodzony plik zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Duda_21372 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dobra działa. Tylko po wgraniu roma pokazuje ciągle konwetti. Jak znajdę sposób to napiszę.JEdnak chyba nic nie wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxMaster Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 @Pawliniak wgrałem twoje recovery, chcę zrobić Full wipe. Więc wchodzę w recovery -> wipe data/factory reset a tam tylko 5 opcji "No". Nie wiem co jest przyczyną. Bootloader odblokowany, android v4.0.3 v10c. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Root? @MixxMaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxMaster Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 @Pawliniak Zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxMaster Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 @Pawliniak Mam roota, bootloader odblokowany, wszystko co potrzebne jest. Próbowałem wgrać stare recovery, ale i tam ten sam problem Na pewno nie wiesz w czym tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 @MixxMaster Spróbuj jeszcze raz wgrać stocka... Dziwna sytuacja... A tak ogólnie... Jak oceniacie ten custom rom? Warto instalować? Wersja jest w miarę stabilna? Niedługo będę ogarniał custom rom na P700 i się zastanawiam co wybrać, a już niedługo dostanę telefon do zaprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxMaster Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 @Pawliniak @TheFreeze Problem rozwiązany, mam CWM touch recovery, myslałem, że mam tylko te 5 opcji co na ekranie, a tu proszę.... zjechałem w dół przyciskiem zciszania i znalazłem . xD Udało się! Ale jest taki problem, nie jestem zadowolony z systemu, zrobiłem wcześniej backup. Jak przywrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavivaD Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 WiFi nie działa :/ Debugowanie USB nie działa :/ Instalowane z TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi