Pawilon85 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam!wgrałem CM 4.4.2 do mojego SA i mam problem z kontaktami.pomijam już,że kies nie widzi wogóle telefonu.chciałem importować kontakty z sim do telefonu,ale wyświetla się komunikat,że na sim nie ma kontaktów.poradzicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Spróbuj tak:Wejdź w kontakty. Przesuń palcem z prawej do lewej, gdzie widoczne są kontakty grupowe Family Friends...itpWciśnij 'Menu" i masz opcję Importuj/ Eksportuj - jest opcja z Kartą sim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawilon85 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No właśnie jak tak zrobiłem to wyskakuje komunikat "czytanie z karty sim" i po chwili "brak kontaktów na karcie sim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A przenieś je na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawilon85 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 jak to zrobić?nawet jak włożyłem inną kartę sim na której są kontakty to tez nie widzi kontaktów.dodam jeszcze,że jak włożyłem swoją sim do innego telefonu to kontakty są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dominik Grzegorzewski Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ponawiam temat. Co robić. Telefon kontaktów nie widzi, import z Sim nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Po włożeniu do innego telefonu kontakty są widoczne? Może na poprzednim telefonie były kontakty zapisane w telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pawilon85
Witam!wgrałem CM 4.4.2 do mojego SA i mam problem z kontaktami.pomijam już,że kies nie widzi wogóle telefonu.chciałem importować kontakty z sim do telefonu,ale wyświetla się komunikat,że na sim nie ma kontaktów.poradzicie coś?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi