Piotr Kozak Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Witam podczas włanczania telefony odpala mi się bios i nwm co zrobić. Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jaki to model urządzeniach, nie bios tylko recovery, temat niezgodny z regulaminem forum, prosiłbym o uzupełnienie informacji by szło Ci pomóc w problemieWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Kozak Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 telefon to huawei y3 leżał 1,5miesiąca i przestał działać. wiem że trzeba jakieś oprogramowanie wgrać ale nwm jak to pobrać i wgrać na telefon żeby wszystko działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 spróbuj wgrać soft za pomocą dload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Kozak Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 jak to pobrać i z jakiej strony ?? Możesz mi tu linka dać i krok po kroku napisać jak to zrobić bo ja szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi