Emiljano111 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Dzień dobry mam problem ze smarfonem LG K10 2017 otóż podczas gdy telefon przechodzi w stan uśpienia wyłącza się samoczynnie robiłem hard reset nie pomogło.podczas ładowania telefon dziwnie reaguje otóż pokazuje ładowanie baterii poczym wyłącza się bardzo proszę o pomoc w tej sprawie z góry dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Bateria padła, jeżeli jest gwarancja oddaj na wymianę baterii Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiljano111 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 4 godziny temu, DusieK napisał: Bateria padła, jeżeli jest gwarancja oddaj na wymianę baterii Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Ok rozumiem oprócz tego podczas trybu uśpienia telefon sam się wyłącza czy to też wina baterii?? Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 nie wiem czy instalacja softu na nowo w czymś pomoże ale może warto spróbować, chyba, że płyta pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiljano111 Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Spróbuję wgrac softa dzięki za informacje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 daj znać czy pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiljano111 Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Ok dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi