majba111 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Witam Mam problem z telefonem LG Spirit Android. Przy uruchamianiu pokazuje komunikat: Boot certification verify, secure booting error, cause:boot certification verify. Co mogę zrobić, żeby uruchomić go , ale nie mogę stracić moich danych zapisanych w tym telefonie. Proszę o pomoc, albo namiary na serwisy, które są w stanie coś z tym zrobić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Urządzenie było w jakikolwiek sposób modyfikowane?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Temat został zakończony w wyniku rozwiązania lub wyczerpania jego przeznaczenia. Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia prosimy je kierować do załogi forum która bardzo chętnie pomoże znaleźć wyjście z tej sytuacji . Sprawdź do kogo możesz napisać Masz podobny problem Napisz nowy temat zgodny z naszym poradnikiem Musisz sprawdzić koniecznie . Facebook Fanpage CyanMod Naszą grupę na Facebook Nowości w świecie technologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi