Rpach3 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Jak mam zainstalować oryginalnego stocka ALE-L21_Firmware_Estonia_Finland_Greece_Hungary_Latvia_Lithuania_Slovakia_Sweden_Austria_Denmark_Czech Republic_Channel-Others_Android 5.0_EMUI 3.1_05012XNT Chce zrobić debranda, i zrobić 5.0, bo wcześniej zainstalowałem jakiegoś roma który się nazwya BalongC52B311, i chce zainstalować tego roma do 5.0, ale nie wiem czy z zablokowanym bootloaderem mogę go zainstalować żeby nic mi nie zablokowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 To stock ROM?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rpach3
Jak mam zainstalować oryginalnego stocka
ALE-L21_Firmware_Estonia_Finland_Greece_Hungary_Latvia_Lithuania_Slovakia_Sweden_Austria_Denmark_Czech Republic_Channel-Others_Android 5.0_EMUI 3.1_05012XNT
Chce zrobić debranda, i zrobić 5.0, bo wcześniej zainstalowałem jakiegoś roma który się nazwya BalongC52B311, i chce zainstalować tego roma do 5.0, ale nie wiem czy z zablokowanym bootloaderem mogę go zainstalować żeby nic mi nie zablokowało.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi