kitogsm Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witajcie. Dostałem w prezencie p9 lite vns-l21 który po próbie włączenia resetował sie. Po wgraniu androida 6.0 telefon działa ale żeby nie było kolorowo nie znam konta google i bootowanie żeby wgrać 7.0 nugata też jest zablokowane. Utknąłem w miejscu z dwoma problemami-filmy z yt żeby odblokować konto google nie wiele dają . Możecie pomóc i powiedziec co teraz zrobić rok po kroku żeby uruchomić ten telefon ? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Kurde z tym kontem Google to głębsza sprawa.. kiedyś był sposób ale czy będzie działać dalej to nie wiem, przypomnij się później ok? Postaram się coś ogarnąć. Ale nie obiecuję, ze się uda Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kitogsm
Witajcie.
Dostałem w prezencie p9 lite vns-l21 który po próbie włączenia resetował sie.
Po wgraniu androida 6.0 telefon działa ale żeby nie było kolorowo nie znam konta google i bootowanie żeby wgrać 7.0 nugata też jest zablokowane.
Utknąłem w miejscu z dwoma problemami-filmy z yt żeby odblokować konto google nie wiele dają .
Możecie pomóc i powiedziec co teraz zrobić rok po kroku żeby uruchomić ten telefon ?
Dzięki i pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi