Przemek.Ryk Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Cześć, Padł mi mój Note 4, mam od brata Galaxy S4 (GT-I9515) z Androidem 5.0.1 plus jeszcze dodatkowo nakładkami Play'a. Więc sami wiecie co to oznacza - można dostać szału. Kilkoro znajomych już mi sugerowało, by wypruć ten soft, który mam i wstawić jakiegoś moda. I że w sumie to najsensowniej Cyanogen Mod. W temacie wgrywania ROMów do telefonu jestem prawiczkiem, to będzie mój pierwszy raz i nie chcę czegoś spieprzyć. Mógłby mnie ktoś poprowadzić za rękę krok po kroku, jak to przeprowadzić? Mam na razie pościągane: Odin 3.12.3 OpenGApps x86 5.0 Nano (w postaci pliku ZIP) twrp-3.2.3-0-jfltexx.img.tar Czego mi brakuje? Jaka maksymalna wersja jest do postawienia na mojej słuchawce? Co po kolei, czym i jak robić? Jak by miał ktoś chwilę czasu, to byłbym wdzięczny za pomocną dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Przez Odin zainstaluj twrp, później przez twrp custom ROM, gappsy i jazda Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi