Mateusz Zenit Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam Mam LG G2 Mini i brakuje mi już miejsca. Sam system zajmuje 4,5 gb co zostawia mi 2,5 gb dla siebie więc nie dużo. Chciałbym móc instalować aplikacje na karcie i do tego użyłem KingRoota, ale aplikacje zaczęły go widzieć i nie da sie z tym nic zrobić. Chciałbym użyć Magiska bo słyszałem dużo dobrego, ale że jestem zielony to nie wiem nawet za co się wziąć najpierw. W internecie jest dużo poradników, ale są w dużych odstępach czasowych i nie wiem, który śmiga najlepiej, a nie chce rozwalić sobie telefonu dlatego piszę tutaj. Zależy mi tylko na przenoszeniu aplikacji i żeby nie widziały ewentualnego roota. Bardzo proszę o pomoc i dziękuję za każdą próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Nie robi się roota przez aplikacje... Pierw zainstaluj TWRP, wcześniej odblokuj bootloadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Zenit Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Ale długo działał i spełniał swoją funkcje Czyli mam odblokować bootloadera, zainstalowac TWRP i potem obojetnie jaki ROOT i coś do przenoszenia aplikacji? Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Po tej operacji instalujesz Magisk. Sam używam i jest możliwość ukrycia ROOT'a przed aplikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi