MTEKVOI LIVE Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Witam chcę zrootować urządzenie Alcatel Idol 4 6055P system android 6.0.1 Są poradniki ale brak jakichkolwiek linków do pobrania zna ktoś jeszcze jakiś sposób na wygranie roota z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Masz wgrany TWRP? Czy czysty system bez zmian?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTEKVOI LIVE Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Czysty oryginalny rom . Właśnie chcę wgrać twrp i roota ale brak jakichkolwiek linków do pobrania na xda bo już elementy nie istnieją, nie wiem czy by poszło przez adb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Znalazłem coś takiego, https://forum.xda-developers.com/idol-4s/development/recovery-twrp-3-2-3-0-idol-4-t3828996 Sprawdź jednak czy jest to to co będzie zgodne z twoim urządzeniem, w innym wypadku możesz uszkodzić swoje urządzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Drogi użytkowniku, Twój temat został poprawiony. Następnym razem sprawdź nasz poradnik podczas tworzenia. Wiemy, że jest Ci przykro i więcej nie popełnisz tego błędu . Twoje konto zostało zlecone do szpiegowania i nasza agentka @Jadwiga Bot będzie miała Cię na oku. Jest tajny sposób, aby zdjąć szpiegostwo. Obok mojej wypowiedzi kliknij. Na koniec zapraszam Cię, abyś zobaczył. Facebook Fanpage CyanMod Naszą grupę na Facebook Nowości w świecie technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTEKVOI LIVE Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 No recovery mamy nawet znalazłem na 6055P ale jak go wgrać aby nie uszkodzić urządzenia.Ps. Jednak był to na inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Twój model? https://forum.xda-developers.com/idol-4s/help/howto-idol-4-6055-installing-twrp-t3486077/amp/Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTEKVOI LIVE Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Twój model? https://forum.xda-developers.com/idol-4s/help/howto-idol-4-6055-installing-twrp-t3486077/amp/ Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Tak mój model to Alcatel Idol 4 6055P rzekomo działa na 6055P ale nie wiem skąd pobrać recovery TWRP dla 6055P jeszcze będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 I jak? Udało się?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi