MaQlu1337 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 @KitLer ok! a ten "update-cwm-6.0.4.5-jena" zadziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Zainstaluj go,a potem update-cwm-6.0.4.7-jena aby uniknąć ciągłego bootowania do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 @DaRkShAdOw jeśli chodzi ci o : cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5. to musi go ktoś wstawić na inny host. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No tak.. Czekaj poszukam, jak nie będzie, a ja nie skasowałem go z PC to później wrzucę Link zaktualizowany znalazłem i zuploadowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 @DaRkShAdOw ok dzięki!Mam te pliki : i nie wiem czy to wszystko co mi potrzebne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 a w razie wypadku (raz tak miałem) że odinstalowałem 2.3 (stock) a 4.4 nie chciał mi sie wgrać - jest to możliwe ?instalation aborded (status 7) jak naprawić i czy mogę zrestartować telefon (wyjąć i włożyć baterię , bo zrobiłem Wipe data/factory reset i się boję ;/Boże ! działa! reebot mi pozwolił zainstalować cm! Dziękuję wam @DaRkShAdOw , @KitLer i @Renox że musieliście sie ze mną użerać ^^ Wielki plus w waszą stronę i oczywiście w stronę forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jakie użerać? Jesteśmy właśnie od tego, żeby pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Akurat mini 2 to moja ummm... Specjalność? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Mam problem z tym systemem: nie działa kamera , aparat działa , tryb panoramiczny działa a przy trybie kamera apka się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Bug romu. Nie jest on specjalnie stabilny. Polecam 10.1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paav4 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Podczas instalacji romu wypadła mi bateria, telefon nie reaguje na nic HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 @paav4 wykonaj poniższą instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paav4 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 4 minuty temu, Pawliniak napisał: @paav4 wykonaj poniższą instrukcje Problem taki że nmg uruchomić trybu download bo telefon nie reaguje na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie cytuj każdej wypowiedzi! Przez noc spróbuj podładować telefon. Jeżeli nic z tego to bateria prawdopodobnie do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paav4 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 komputer go widzi więc to nie jest kwestia baterii, na ładowarkę też nie reaguuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jeżeli go komputer widzi to tryb download powinien działać. Bez niego ani rusz. Proponuje zostawić na noc. Może coś z wyświetlaczem, a bliżej jego podświetleniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Bura Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Hej Czy przed instalacją muszę sformatować /system, czy wystarczy standardowy wipe i instalacja? Nie formatowałem i działa w porządku, ale chciałbym zrobić ten telefon w 100%. Błędy: 1. Zmiana panelu wyszukiwania po przytrzymaniu pulpitu i przesunięciu w górę powoduje ciągłe zatrzymywanie "Trebuchet" i brak możliwości używania pulpitów. Pozostają ustawienia fabryczne. @Pawliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 @Radek Bura jeżeli jesteś w stanie zainstaluj nowy launcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Bura Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 @Pawliniak Sformatowałem wszystko co możliwe w TWRP i CWM. TWRP nie odpala recovery mode gdy karta MicroSD jest włożona, a CWM działa dobrze ROM już zainstalowany, działa Po sformatowaniu w TWRP /emmc telefon dostał jeszcze 800 MB miejsca! EDIT: Tak i przy okazji partycje się zresetowały i nawet GApps poprzez CWM nie mogę zainstalować, ponieważ /system ma jakieś 50 MB. Jak to naprawić? 10 godzin temu, Pawliniak napisał: @Radek Bura jeżeli jesteś w stanie zainstaluj nowy launcher Nowy launcher? To znaczy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tzn to za pomocą czego komunikujesz się z systemem. Np. Nova. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi