NeoCM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dodaj linki to dodam do pierwszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiem Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 dasz nowy link do pobrania romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Poprawiony https://db.tt/nBVOIeBm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
power Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 wszystko się ładnie instaluję ale gdy chcę włączyć telefon to cały czas się resetuje pomoże ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Zmniejsz oc procka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Nie rozumiem pkt 8, jak sformatować /system? EDIT: Nie ważne, już rozumiem. (obrazek Google grafika pomógł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubux Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jest gdzieś to lepiej wytłumaczone.NIC NIE ROZUMIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Pisz dokładnie czego nie rozumiesz a ludzie z forum pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 @kubux po instalacji zainstaluj zmodyfikowany PIT z poradnika "jak naprawić pamięć wewnętrzną w cm11" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Mógłby ktoś wstawić potrzebne pliki na inne serwery ? bo cm-11-2014 pobieram , ale nie wiem skad pobrać to ROM .zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Cm11 to jest właśnie rom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 @MaQlu1337 polecam Ci cm 10.1 bardziej stabilne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 a google appsy ? bo mój kolega chciał mi wgrać ale właśnie tych plików nie mógł pobrać i nie wgrał mi 4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 U góry zakladka...Przy czym bier wersje mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 @KitLer wytłumacz mi żebym nie zrobił debilizmu i nie odinstalował sb androida -co mam pobrać na samsunga s6500dPS:Dodam ze nie interesuję się androidami i mało z nich rozumiem - więc możliwie najprościej jak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 cyanogenmod 11 mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Pobierasz gapps cyanogenmod 11 mini i flashujesz tak samo jak Rom tylko nie musisz robić wipe data,a wipe cache partitionPS. Screeny dodaje się na forum a nie na jakieś hostingi, tu masz gwarancje, ze one będą aż do konca istnienia forum, a takie hostingi co chwile albo kasują zdj albo zwyczajnie padają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 A aparat nadal nie działa ? czy wyszła jakaś łatka która to naprawiła ?PS:Nie mogę pobrać "update-cwm-6.0.4.5-jena.zip'' z recovery (http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/599-clockworkmod-6028/) wyskakuję mi że Strona internetowa jest niedostępna ;/ pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Cm11 jest w ogóle niestabilny, lepszy cm 10.1 szybki,w pełni sprawny,a co do recovery, jutro wrzucę bo chyba goo.im padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 a co z aparatem ? hmm? działa - szczerze proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 W cm11 nie w 10.1 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 mam pobrane : co mi jeszcze potrzeba ? PS:Nie wiem czy update-cwm-6.0.4.5-jena jest z tego forum. znalazłem na karcie pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Gappsy w folderze? Zdjęcia powinny działać. Ew. Aparat Google.Ostatecznie do nagrywania videofx. Ale on nagrywa w .avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaQlu1337 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 @KitLer pobrałem gappsy 11 i 10.1 mini (podobno w 10.1 nie działa aparat) jak coś pomyliłem to mnie poprawcie i powiedźcie czego brakuje w tym folderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jak na CM 11 zainstalujesz gappsy dla cm 10.1 to telefon bezużyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi