Reacon Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam, mam pewien problem otóż próbowałem wgrać lineagos na mój telefon, odblokowałem bootloader, wgrałem twrp z tego linku:https://forum.xda-developers.com/android/development/lenovo-s5-k520-twrps-t3863860 ale gdy wchodzę w install nie widzi formatu img Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Będąc w TWRP przy próbie instalacji np custom roma nie widzi pliku img czy jak?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reacon Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Głupie pytanie, ale czy wybrałeś instalacje IMG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reacon Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Próbowałeś instalować romy w formacie zip? Z tego co pamiętam to ja romy w zipie instalowałem w TWRP o.OWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reacon Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Próbowałem ale zawsze wyskakiwał error, nie pamiętam już jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 spróbuj tego zipa zainstalować i napisz error jaki wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reacon Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Próbowałem kilka razy ale cały czas wyskakuje to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ja bym spróbował zaktualizować TWRP lub wgrać po prostu inną wersję. I jeszcze jedno pytanie czy to się pokazuje przy każdym zipie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ej, custom rom masz wrzucony na pendrive i instalujesz za pomocą otg? Jeżeli tak to spróbuj wrzucić na kartę sd i zainstalować Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reacon Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jak wgrać inne twrp? Normalnie się wgrywa tak jak za pierwszym razem czy trzeba to pierwsze jakoś usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 W pierwszej kolejności spróbuj tak jak pisał Dusiek. Twrp możesz wgrać tak jak za pierwszym razem (prawdopodobnie fastboot) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reacon Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Spróbowałem przez kartę sd i zadziałało, Dzięki wielkie za pomoc :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 No i fajnie [emoji16] zamykam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Reacon
Witam, mam pewien problem otóż próbowałem wgrać lineagos na mój telefon, odblokowałem bootloader, wgrałem twrp z tego linku:https://forum.xda-developers.com/android/development/lenovo-s5-k520-twrps-t3863860 ale gdy wchodzę w install nie widzi formatu img
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi