NeoCM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Użytkownicy nowszych wersji CyanogenMod mogą mieć problem odnaleźć tryb debugowania USB. Normanie tryb łączy się w trybie pamięci masowej lub aparatu W opcjach nie ma już "debugowania USB"Dlatego macie tu małą podpowiedź Jak uruchomić debugowanie USB? Wchodzimy w Ustawienia/ Informacje o telefonie / Numer kompilacjiTu klikamy na ten numer kompilacji 7 razy!Ukaże się nam napis "już jesteś programistą" Cofamy się do Ustawień i mamy "Opcje programistyczne"Gdzie jest m.in funkcja debugowania USB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dopisze z przodu jako tutorial. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEacper Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 czy da się to z powrotem ukryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tak da. Full wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarekelblag Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Super! Poszło podziękowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ukarze się nam napis "już jesteś programistą" Zawsze to myślę jak widzę ten napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 @CheQ nie działa obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 @Pawliniak Mi działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 @Veeon poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 @Pawliniak Aha... OK :-)Wysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czemu nikt nie zwrócił uwagę, iż zrobiłem błąd z ukaże się a napisałem ukarze się ?hmm>? ps. teraz poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 @NeoCM Bo to nie jest takie ważne Wysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geronimogw Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Mam problem z Twoim postem ciągle mi się pojawia znak LG po wykonaniu i mam pytanie czy da się jakoś przywrócić do stanu pierwotnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Tematy związane z problemem telefonu piszemy w odpowiednim dziale.Masz problem z poruszaniem się na forum, a nie z "moim postem" Napisz nowy temat i opis problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szermiana Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 U mnie nie ma numeru kombinacji ( lg l90) ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 a nie ma build number? to to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guwraelo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Czy do nawiażania połączenia usb z kompem nie potrzeba jeszcze MTP uruchomić ? Mi na same debugowanie nie chcialo sie połaczyć przez Kies3. Kies Byl tylko po stronie komputera. Co robie źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 zwykle samo jest uruchomione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi