Radosław Zwierz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam Mam problem z Alcatelem One Touch Pop C1 4015X. Dostałem go za darmo, niestety ma trwale zablokowaną kartę SIM, wgrałem CWMrecovery, Custom Rom'a (Modem_KitKat 4.4.4) i nic nie pomogło, szukałem w Google ale nie mogę sobie z tym poradzić. Bardzo bym prosił o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Na innych urządzeniach karta sim działa? IMEI jest? Wysłane przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Zwierz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Temat ogarnięty. Zrootowałem, wgrałem CWMrecovery i przez recovery wgrałem "Fix+No+Simcard+Issue+For+CM13.zip". Teraz widzi kartę sim i wszystko działa jak należy. Temat do zamknięcia. Fix+No+Simcard+Issue+For+CM13.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi