Rafał Jurasz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam wczoraj podjołem się zresetowania huawei y5 II i po zresetowaniu nie mogę się zalogować ani utworzyć konta google .Wyświetla się zdanie,,urządzenie zostało zresetowane .aby kontynuować ,zaloguj się na konto google ,które było wcześniej synchronizowane na tym urządzeniu" a po wpisaniu dobrego konta i wyświetla się napis,,zaloguj się z jednego z kont właściciela tego urządzenia" czekałem już 24h stosowałem się do wielu poradników na yt ale nic nie pomaga jak ktoś ma sposób na to to bardzo dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil5421 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Idź do serwisu zapytaj o cenę oni ściągają takie rzeczy szybko i bez komplikacjiWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 może było jeszcze inne konto używane na tym telefonie? Jeżeli było, spróbuj się na nie zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zaloguj się na konto Google na komputerze i zatwierdz logowanie na urządzeniu zdalnie.PS. Na urządzeniu byłeś zalogowany na jednym koncie czy kilku? Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Jurasz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 nie było tylko jedno konto ,ale ok spróbuje zatwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 I jak? Przyniosło rezultat jakiś? Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi