tomik850 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Serdecznie witam wszystkich! Obecnie jestem posiadaczem tabletu MyTab11 DC i szukamużytkowników, którzy go mają. Zbieram rady i opinie. Mam jednak problem bo nie ma zbytwielu użytkowników tego tabletu:( Chętnie podzielę się z Wami swoimi spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 No to coś napisz Witam. Pro po będziesz miał małe wsparcie ze strony developerskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomik850 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Uwazam, ze MyTab 11DC jest super bo bateria niby ma trzymac niecale 6 h a moja trzymala az 7 h 42 min To ciekawe jak na 5500 mAhPoza tym nie zauwazylem jakis dziwnych akcji - no moze czasem samo wyjdzie na ekran glowny ale mozna przeciez wrocic.U mnie minusem byl od samego poczatku brak Sklepu Google Play i to ze nie moglem mimo wielu prob zainstalowac czegokolwiek i musialem sciagnac sobie 1 Market ktory jest lepszy ale to juz moja opinia:-) Mimo wszystko nie jestem zawiedziony ze kupilem ten tablet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie miałeś aplikacji "Google Play"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomik850 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie mialem Dziwne prawda? A co do sklepu to jak instalowalem jakakolwiek wersje to od razu mnie wywalalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To jest o tyle dziwne, iż każdy twór z Androidem na pokładzie ma Google Play.Może był pod starą nazwą i nie zauważyłeś. Dlatego nie chciało zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomik850 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 To jest o tyle dziwne, iż każdy twór z Androidem na pokładzie ma Google Play.Może był pod starą nazwą i nie zauważyłeś. Dlatego nie chciało zainstalować.Ale mniejsza ze sklepem. Ważne, że tablet działa i jak na razie ma się bardzo dobrze.Zainstalowałem sobie program do baterii i trzyma nawet 10 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nonames Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Może mi ktoś z Was pomóc? Też mam ten tablet ale niestety mam z nim problem. Po włączeniu zatrzymuje się na logo "MYTAB 11" i stoi w miejscu. Gdy użyłem przycisku reset, tablet się włącza ale na ekranie pojawia się okienko z napisem "android.process.media został zatrzymany ". Prawdopodobnie jedynym ratunkiem będzie wgranie nowego oprogramwoania. Pisałem już do supportu MyTaba, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A spróbuj wejść w tryb recvoery i zrobić WIPE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nonames Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A spróbuj wejść w tryb recvoery i zrobić WIPE Próbowałem opcji:wipe data/factory resetwipe cache partitionapply update from cache ale dalej to samo.Zapytam znajomych, może oni mają ten sam tablet. Wtedy zrobię kopie ROMu i wgrałbym go do siebie. Może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CiokCiok Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 WitamPosiadam tablecik tylko 2 tygodnie. Niestety nie moge pomóc z powyższym problemem, ale chciałem się podzielić uwagami na temat sprzętu;). Więc........ w zasadzie uwag brak za te pieniądze (399PLN) jest to sprzęcik póki co rewelacyjny:). Co prawda po 2 dniach wymieniłem na nowy gdyż wyswietlacz padł ale teraz jest OK. Jedyne co przeszkadza to brak mozliwości ustawienia domyslnej lokalizacji instalowania programów (android 4.2.2) , w telefonie (4.2.1) takowe ustawienie jest z poziomu systemu. Jak do tej pory to jedyna niedogodność. Żadnych zawieszeń, losowych resetów itd brak. Niestety nie mogę wydobyć z serwisu informacji o sprzęcie i zgodności z innymi tego typu "noname" aby mieć mozliwość zmiany softu na 4.3 lub 4.4 z nadziją, że problemy z ustawieniami pamięci się skończą a troszkę jej jest 1GBram 8GB systemowego SD widziane jak NANDSD i karta dodatkowa 8GBsd niestety większość programów pcha się w ram systemowy i przy instalacji wywala komunikat o braku pamięci do zainstalowania (pomimo ręcznej relokacji tego co się da na SD).tak więc po tak długim truciu pytam:Z jakim znanym w bazie danych sprzętem zgodne jest to ustrojstwo i czy mozna dopasować system z innego urządzenia?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomik850 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wszystkie problemy ze sklepem wiążą się z rootowaniem ktore koniecznie trzeba zrobić. Czy można to zrobic bez ceregieli bez podłączenia kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomik850
Serdecznie witam wszystkich! Obecnie jestem posiadaczem tabletu MyTab11 DC i szukam
użytkowników, którzy go mają. Zbieram rady i opinie. Mam jednak problem bo nie ma zbyt
wielu użytkowników tego tabletu:( Chętnie podzielę się z Wami swoimi spostrzeżeniami.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi