mareksad Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 witam. posiadam samsunga j5 z 2016 roku. chciałem go zresetowac poprzez klawisze i utknąłem. telefon zaczął po restarcie pytać o hasło google powiązane z kontem. udało mi sie uzyskać to hasło ale telefon go nie akceptował. doszedłem do wniosku żeby wgrać nowe fimware... jednak jestem już po chyba 20 próbie i cały czas Odin pokazuje fail , zazwyczaj pod koniec instalacji. Wiecie może skąd wziaść odpowiedni i pewny plik ? Jeden z plików z softem przeszedł ale po restarcie telefon zatrzymuje się na logo Samsung. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Mógłbym prosić screen z błędem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksad Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Dziś udało mi się wgrać soft. Jednak telefon dalej prosi o podanie maila i hasła używanego przed restartem. Mimo iż podaje te dane , telefon powtórnie pyta o to samo i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jeżeli masz dostęp do maila to usuń z konta urządzenie Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi