p0cieszny Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam, czy mogę wgrać bez żadnych obaw ROM z LG G6 H870 do LG G6 H871? Są to te same urządzenia, ale przystosowane na inny rynek i czy to jakoś nie przeszkodzi w działaniu urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 @p0cieszny zmień lepiej model telefonu z numeru telefonu xd Model na inny rynek może obsługiwać inne pasma telefoniczne - sprawdziłeś to? Jeżeli pasma są takie same - możesz próbować, ale nie masz stuprocentowej gwarancji, że ci się uda. Żeby wgrać ten inny rom, musisz zmienić model telefonu w build.prop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Jeżeli można zapytać, dlaczego chcesz się podjąć wykonania takiego zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0cieszny Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Główny powód jest taki że LG G6 H871(android) nie posiada paru funkcji jakie mają standardowe G6, głównie chodzi mi o funkcje HotSpot(tzn. u mnie niby jest ale nie mogę się połączyć. Dodatkowo jest to wersja Angielska bez języka polskiego(mało znaczący powód, ale w polskim menu lepiej się orientuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi