koziołek96 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 witam posiadam telefon lg g3, problem następujący po włączeniu telefonu error security czarny ekran i nic jeżeli ktoś wie co może pomóc z góry dziekuję za jakieś podpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ale trzech tematów zakładać nie musiałeś...Na urządzeniu był odblokowany bootloader? Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil5421 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 W większości przypadku ten błąd skutkuje wymiana płyty głównej Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaAle czy akurat ten konkretny przypadek tego wymaga nie wiadomo trzeba by było po walczyć z oprogramowaniem Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaTrzeba by powalczyć z oprogramowaniem może się uda go uratowac Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi