Paweł Kwietniewski Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Xperii Z2 i chciałbym odblokować bootloadera, ale nie mogę. Nie mam pojęcia dlaczego. Wiem, że na tym forum był poruszany ten temat, ale próbowałem z flashbootem i z flashtoolem. Nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Opisz dokładnie co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Opisz dokładnie jakie czynności wykonałeś i na czym utknąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi