DusieK Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Witajcie drodzy forumowicze! W tym miejscu chciałbym poznać wasze zdanie na temat braku możliwości odblokowania bootloadera przez firmę Huawei. Czyżby otwarty android miał w najbliższej przyszłości nie być taki otwarty? Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Szczerze? Trochę głupie posunięcie np. jeśli ktoś chce kupić P20 PRO tylko dla aparatu a nie przepada za EMUI to teraz nic nie zrobi. Bez odblokowania bootloadera nawet nie możemy zrobić roota. Myślę, że to chyba najgłupsza rzecz jaką mógł zrobić Huawei. Dodatkowo przyszli mi do głowy posiadacze P8 Lite nie ukrywajmy nie działa jakoś on perfekcyjnie ale na RROS daje rade a teraz nici z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Trochę lipa z tym, gdzieś słyszałem, że Nokia robi to samo.. Bądź planuje.. oby nie zaszło to za daleko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Mi się obiło o uszy ze u nokii ma być jakaś aplikacja do odblokowania bootloadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Tyle dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illutorium Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Jednak Sony z Cyberian'iem nie było aż takie gorsze niż Huawei P20... Mimo że Lollipop 5.1.1 w Z1C ale już nic złego nie zaskoczy przy Jądrze "3.4.113" a jak już bywa "Enforced SELinux" to możemy spróbować odpalić Pokemon GO bez zawahania - ale jeśli jest jakieś jądro z 3.8 to już dałoby się posilić przy Magisk'u... Z resztą przynajmniej tylko Samsung'i wciąż ułatwiają decyzję ludzi... - Po co kupować nowe jak używane wciąż są dobre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 to teraz można chyba tylko czekać aż ktoś wymyśli sposób na ominięcie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 jedyny sposób to napisać maila do Huawei bądź wydać 5 bądź 25 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 mam tylko nadzieje że nie wypuszczą tak do innych marek smartfonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi