bugaj Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) CześćMam takie pytanie czy muszę wgrywać Android 2.1(stockowy).Obecnie mam 2.3.4 już na nim działam z rok i jeszcze wtedy nie było trzeba było odblokowywać bootloaderai w programie s1tool typ telefonu dac na x10- bo tylko mam 3 do wyboru Edytowane 5 Września 2012 przez bugaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Tylko odblokowac bootloader czy calkowicie zrootowac telefon? Co chcesz uzyskac odblokowojac samego bootloadera??Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bugaj Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 chcial by wgrac minicm9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Są tacy, którym udało się odblokować bootloader na custom ROMie, ale jest to wysoce niezalecane. Zrobienie tego na stockowym znacznie zwiększy Twoje szanse na powodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bugaj Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 dobra dzięki wszytko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bugaj
Cześć
Mam takie pytanie czy muszę wgrywać Android 2.1(stockowy).
Obecnie mam 2.3.4 już na nim działam z rok i jeszcze wtedy nie było trzeba było odblokowywać bootloadera
i w programie s1tool typ telefonu dac na x10- bo tylko mam 3 do wyboru
Edytowane przez bugajOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi