szermiana Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Witam.Niedawno pękła mi szybka w telefonie(huawei mate 7) dotyk nie działa a chciałam udostępnić internet i korzystać z internetu na tablecie.Niestety nie mam kabla USB.Czy jest może inny sposób abym mogła udostępnić sobie internet z połamanego huaweia? Proszę o szybką odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 To jak w końcu brzmi pytanie? Jak podłączyć myszkę czy jak udostępnić Internet? Myszkę bardzo prosto, przejściówka otg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Myszkę przez kabel OTG, internet? Jeżeli modem na USB to tez przez OTG, przenośny modem tez możesz przez OTG Połączyć jeżeli jest ten jeden z nowszych, starsze nie mam pojęcia czy maja już taka możliwość Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi