kombos Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Lubicie zwiedzać różne ciekawe miejsca, kiedy chcecie na chwilę odpocząć od ekranów telefonów, laptopów, tabletów? Ja bardzo lubię zwiedzać obiekty silnie związane z II Wojną Światową. Tego lata zwiedziłem Mazury i Wilczy Szaniec <- klik - mega duża dawka atmosfery tamtych lat... Jest na co popatrzeć. Wy wolicie zostać w domach czy też aktywnie zwiedzacie (nie tylko Polskę )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeshyy Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Ostatnio oglądałem takie filmy online o wycieczkach na cypr były świetne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Ja tam lubię iść w nieznane i przy okazji coś zwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi