PavelOS Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam, Od jakiegoś czasu, jestem użytkownikiem LineageOS 14.1 na Moto XT1072. Zauważyłem, że aplikacji YouTube, potrafi z czasem ważyć prawie 300MB w pamięci podręcznej. Wcześniej używałem stockowego Marshmallow, to tam aplikacja ważyła ponad 30MB, praktycznie zawsze. Czy ten zabieg jest normalny na LOS? Druga sprawa. Na Androidzie Marshmallow, pamięć wewnętrzna była pokazywana w tradycyjny sposób. Mając LOS da się zauważyć, że nazwa pamięci wewnętrznej, została zmieniona na "wewnętrzna pamięć współdzielona" i co za tym idzie, nie jest czytelnie pokazywana pamięć. Czy na każdym smartfonie, z zainstalowanym LOS, aplikacja YT potrafi tyle ważyć? I czy na każdym smartfonie, została zmieniona nazwa pamięci wewnętrznej? Zastanawiam się, czy to tylko na mojej Moto, są takie cyrki, czy na każdym smartfonie z LOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costucha Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dziwne, ja na swoim telefonie nie miałem takich cyrków. Może to wina tej konkretnej wersji i tylko na niej są takie bugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Możliwe, ale już 3 razy aktualizowałem system co tydzień i bez zmian. Zastanawiam się nad powrotem do Marshmallow stockowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costucha Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Chodziło mi bardziej o to, czy na starszych wersjach występuje ten błąd Jeśli to nie wypali, to powrót będzie chyba najlepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 A no to tak, ten błąd też występuje, na starszych wersjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ja mam lepszy cyrk ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 A ja już wróciłem na Marshmallow (stock) Będę przyglądać się, dalszemu rozwojowi LOS tym bardziej, że trwają pracę nad Androidem 8.0. Za jakiś czas, wrócę do LOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Pytanie. Na LineageOS, też nie wyświetla Wam się ikonka like, na fb? Oczywiście jeśli zalogujemy się na fb, po przez przeglądarkę. Po odświeżeniu strony, wspomniane ikonki pokazują się. Mała pierdółka, ale potrafi wkurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Pewnie wina po stronie aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi