Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'Z50-70' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Ogólne
    • Informacje oraz regulaminy
    • Pozostałe
  • Uniwersalne
    • Dyskusje ogólne
    • Problemy ogólne
    • Faq i Poradniki
    • Wybór urządzenia mobilnego
    • Theme for CyanogenMod
    • Optymalizacja telefonu
    • Xposed
    • Android Auto
    • Dla zielonych
  • Forum telefonów
    • Forum OnePlus
    • Forum Google Pixel
    • Forum Nexus
    • Forum Alcatel
    • Forum HTC
    • Forum LG
    • Forum Motorola
    • Forum Nokia
    • Forum Oppo
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Huawei
    • Forum Asus
    • Forum Xiaomi
    • Forum Kruger&Matz
    • Forum Lenovo
    • Forum myPhone
    • Forum ZTE
    • Inne marki telefonów
  • Forum tabletów
    • Forum Google Nexus
    • Forum LG
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Pentagram
    • Inne marki tabletów
  • Pozostałe
    • Developer
    • Off-Topic
    • Bazar
    • Gry
    • Aplikacje
    • Operatorzy
    • Grafika
    • SmartWatch / SmartBand
  • Dla właścicieli i pomocników

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Strona


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Skąd:


Hobby:


Model telefonu


Kernel


Recovery


Soft


Launcher


Model tabletu


SmartWatch


MP3


Słuchawki

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam, Mam tak ciężką sytuację, że szukam pomocy wszędzie. Posiadam Windowsa 10 na laptopie - działał płynnie od zawsze, 0 lagów, lepszy gaming i tym podobne. Aż do teraz. Dostałem okienko o uruchomieniu ponownie w celu wprowadzenia zmian - sam nie wiem jakich. D: Restartuję laptopa i... szlag trafił. Nie działa żaden port USB - 2.0, 3.0 "out". Dysk zewnętrzny po podpięciu się świeci, ale to tyle - laptop go nie rozpoznaje. To samo jest ze wszystkimi pozostałymi urządzeniami - myszka, zwykły pendrive. Ponadto Windows nie widzi wbudowanej(!) kamerki. Skype nie rozpoznaje, Flash Player też. (PPM na animację, Ustawienia i dział "Kamera i mikrofon" - nie wykrywa kamerki.) Ogólnie system ma wszystkie potrzebne sterowniki - aktualne rzecz jasna. Problem jest w jednej rzeczy - obrazek niżej: Bardzo proszę o pomoc, nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. D: Pozdrawiam
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności