Rashyy xxx Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam moglby mi ktos opisac krok po kroku jak wgrać nowego rooma do tego telefonu poniewaz bateria poi naladowaniu sie grzeje i bardzo szybko sie rozladowuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Na forum masz poradniki, zajrzyj i zapoznaj się, jak nie będziesz wiedział co i jak to daj znać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witaj, poradnik do LG Flashtool pisałem opierając się właśnie na tym LG co posiadasz co do wydzielania dużego ciepła z telefonu, niestety jest to przez procesor zamontowany w tym telefonie (tegra 3), możesz spróbować jeszcze parę "trików" z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rashyy xxx
Witam moglby mi ktos opisac krok po kroku jak wgrać nowego rooma do tego telefonu poniewaz bateria poi naladowaniu sie grzeje i bardzo szybko sie rozladowuje...
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi