Rashyy xxx Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witam mam problem z moim LG mianowicie kupiłem telefon od brata , telefon posiadał slabą baterie wiec zakupiłem nową i przywróciłem ustawienia fabryczne ... Od tego czasu przy włączaniu telefonu wyswietla mi sie albo samo logo LG i nic sie nie dzieje , albo włącza sie TWRP v2.4.4.0 - GMod v0.1 i niewiem co dalej z tym zrobic ? Mógłby ktoś opisać krok po kroku jak sobie z tym poradzic czy tez jak wgrac nowego Roma czy tez dac sobie spokoj z tym telefonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Albo wina baterii, albo spróbuj stocka wgrać na nowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi