Spiczus Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Od jakiegos czasu przestal mi dzialac przycisk home. Idzie wprowdzic telefon w tryb recovery, lecz jak jest wlaczony to nie dziala. Probowalem zmieniac oprogramowanie i nic. Poradzi ktos? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Próbowałeś przeczyścić go jakoś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spiczus Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak przeczyscic? Wyciagnalem tylko zaslepke i przedmuchalem i nic to nie dalo.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xCrasher1911 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jeśli w recovery wchodzi to na bank oprogramowanie. Jaki Masz aktualnie zainstalowany ?Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spiczus Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 5.0 bo na innych co wrzucilem to byl blad i zawieszal sie na starcie.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xCrasher1911 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Próbowałeś najstarszy wgrać ?Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spiczus Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Nie probowalemWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Spróbuj [emoji1]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spiczus Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Sciagnalem i wrzucilem 4.4.2 i wiesza sie na wlaczaniu. Moglibyscie podeslac jakis sprawdzony, ktory bedzie dzialac?Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu TapatalkaZrobilem factory reset i sie wlaczyl w koncu,ale nawet na najnowszym oprogramowaniu nie dziala przyciskWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spiczus Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ktos pomoze?Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Musisz zmienić system, ten ma błąd widocznie, no chyba, że autor romu naprawi to Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Spiczus
Witam. Od jakiegos czasu przestal mi dzialac przycisk home. Idzie wprowdzic telefon w tryb recovery, lecz jak jest wlaczony to nie dziala. Probowalem zmieniac oprogramowanie i nic. Poradzi ktos?
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi