NeoCM Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ma ktoś może z was taką przypadłość, że pokazuje wam na pasku toggles (notyfikacji) inną sieć?Ja mam drugą kartę w play od niedawna... I zauważyłem, że pokazuje mi np Orange lub Plus Pokaże wam to jak się pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 To normalne gdyż play podkrada sieciom zasięg i pokazuję w jakiej sieci obecnie masz zasięg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Aha.Dziękuje za oświecenie.O tym nie wiedziałem... Całe życie w PLAY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi