Stasia Zielinska Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Witam mam nowszą wersję Lg flash tool chciałam wgrać nowe oprogramowanie ponieważ na moim telefonie pokazuje się w kółko komunikat boot verification fail cause-different_hash Tylko po zainstalowaniu nowego programu Lg flash tool wyskakuje okienko zaloguj się i moje pytanie brzmi .... gdzie się zalogować? szukałam już wszędzie...... czy komuś też wyskakuje takie okienko? i jeśli ktoś już jest zalogowany użyczył by swój login i hasło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Można prosić o screena? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisława Kaźmierczak Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi