Ashley Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Niestety jako nowy użytkownik Hauwei dokonałam aktualizacji systemu. Zniknęła tapeta jaką miałam w tle i do tego mam inne ikony i po otrzymaniu maila nie mam informacji w powiadomieniach. Ustawienia fabryczne nie pomogły. Czy można jakoś na szybko pobrać interfejs dla poprzedniej wersji i gdzie mogę szukać zaginionej tapety? Przejrzałam kawałek Internetu i nie mogę jej znaleźć [wieżowce w chmurach-podzieli się ktoś?] W związku z powyższym , czy zostaje mi tylko ponowne wgranie Androida 5.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Nie ma możliwości wgrać wyglądu starszego systemu. Tapetę zawsze można spróbować znaleść w internecie. Jeżeli nowy system nie przypadł do gustu zawsze można wrócić do starego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 A co do ikon to polecam poszukać jakiegoś ciekawego motywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi