Bożena Kasprzyk Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Nie mogę uruchomić telefonu! Załącza się tylko logo i wibruje i rozłącza i tak na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unzagi Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Mialem podobną przypadłość w starym Samsung XCover 2 - tam przyczyną była wadliwa bateria (niby nowa ale podrobka). Wymiana na nową oryginalną rozwiązała problem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 1. Jaki telefon2. Mozna wejsc w recovery lub fastboot (w samsungach downloadmode)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożena Kasprzyk Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Mój telefon to Samsung Galaxy note 4.Nie mogę go przywrócić do ustawień fabrycznych bo się w trakcje recovery zacina i od poczatku zaczyna i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat to po pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 1. Czy modyfikowałeś telefon nie oficjalnymi plikami? (wgrywałeś coś przez recovery/odin) np roota, system, gapps 2. Jakie masz recovery? 3. Czy masz dostęp do trybu Download Mode? 4. W jaki sposób robisz ustawienia fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Proszę o podanie modelu urządzenia, inaczej nie będziemy mogli jak pomoc i będziemy zmuszeni zamknąć temat.Pozdrawiam. Nie mogę uruchomić telefonu! Załącza się tylko logo i wibruje i rozłącza i tak na nowo [emoji20]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Hmm.. Ja nigdzie nic w poście nie widzę. Sam mogę wpisać "iPhone 7" a tak na prawdę będzie mowa Galaxy Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi