Patryk Mężyński Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Pobrałem i zainstalowałem dzisiaj nie oficjalną wersję lineage os 14. Problem polega na tym, żeby cokolwiek pobrać lub zrobić zdjęcie potrzebna jest karta pamięci. Jak może to zmienić, aby wszystko szło na pamięć wewnętrzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Nie ma nic w ustawieniach takiego? W zarządzeniu pamięcią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patryk Mężyński
Pobrałem i zainstalowałem dzisiaj nie oficjalną wersję lineage os 14. Problem polega na tym, żeby cokolwiek pobrać lub zrobić zdjęcie potrzebna jest karta pamięci. Jak może to zmienić, aby wszystko szło na pamięć wewnętrzna?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi