abihsoTBPL Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam. Dzis niewiem dlaczego, i po co wywalilem andka z fona. Mianowicie w TWRP 3.0.2-0 w zakladce wyczysc /zaaw.czyszczenie zaznaczylem dalvik-cache-data-pamiec Wew-system. No i to wszystko poszlooooooo !!!! Pytanie. Jak wgrac teraz z powrotem androida. Sciagnalem ze strony huawei stocka i przez vol up+ vol down + power chcialem robic update..... no ale czego update i oczywiscie fail. Jak ugryzc temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Temat poprawiony Halo, jest tu ktoś obeznany z huawei? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abihsoTBPL Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Widac nie ma. Spróbuje dziś z trybu bootloadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak odpalisz TWRP to telefon powinien być widoczny przez PC. Wrzuć na kartę zipa z systemem nie stock, przez TWRP nie zainstalujesz stocka. Jeśli chcesz EMUI to polecam tą stronkę pisałem kiedyś poradnik ale muszę już go zaktualizować. Zajrzyj tutaj to są systemy stockowe tylko lekko zmodyfikowane. http://huaweip8lite.blogspot.com/ Lub jakis LineageOS (są poradniki na forum). Jeśli chcesz całkowitego stocka to musisz wgrać domyślne recovery huawei. Sorry, że tak późno piszę. I jedno pytanko czemu temat jest w dziale poradników a nie pomocy? Tak mi się w oczy rzuciło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abihsoTBPL Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dzieki za odpowiedz. Z działem musiałem się jakoś zagubić, sorek. Bedę obczajał twoją podpowiedź. Dam znac jak poszlo. Zaobserwowane w Wymaganiach z tej storny, to posiadanie Stocka. Ja nie mam nic, a i nie mam jak wgrac sotcka ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zainstaluj stock recovery i lecimy tak jak pisałem. Nie ma nic trudnego tylko zgaduje, że pewnie będziesz miał kilka prób, bo może wywalać błędny. Jeśli błąd się powtarza instalować starszą lub nowszą wersje systemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abihsoTBPL Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 zainstalowalem LineageOS 14.1 . Wszystko jest naprawde fajnie i powiem szczerze odpowiada mi to bardziej niz emui, natomiast nie ma opcji 4G. Czy macie jakąś rade ? Może inna działająca kompilacja. MultiGamer piekne dzieki za dotychczasowe rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Polecam zainstalować OmniROM i dodatkowo XPOSED z GravityBox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi