oski567 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam mam juz od tygodnia czas z moim Lg g pro lite D685 mianowicie gdy próbuje go uruchomić wyskakuje mi komunikat ''ERROR: BOOT CERTIFICATION VERIFICATION <-1> nie mam pojęcia co zrobic poniewaz nie znam sie dobrze na telefonach prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 a co wcześniej z telefonem robiłeś? Odblokowanie bootloadera, Wgrywanie jakiegoś customa? Kernela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
oski567
Witam mam juz od tygodnia czas z moim Lg g pro lite D685 mianowicie gdy próbuje go uruchomić wyskakuje mi komunikat ''ERROR: BOOT CERTIFICATION VERIFICATION <-1> nie mam pojęcia co zrobic poniewaz nie znam sie dobrze na telefonach prosze o pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi