Łaszek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam Na forum nie jestem jeszcze obyty więc proszę o wyrozumiałość. Mam problem z apką Cydia Substrate - po uruchomieniu wywala błąd: Cytuj Note: something about your device made it impossible for Substrate to perform its internal safety check; can you please contact saurik via e-mail? Telefon to Xperia M C1950, prawidłowo zrootowana, BusyBox jest, stan SELinux na Pobłażliwy, a wersja systemu to Android 7.1.2 Proszę o jakieś wskazówki do rozwiązania problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Spróbuj zainstalować innego BusyBox tzn inną aplikacją - niby bez sensu a np. przy instalacji V4A ma to znaczenie. Nie mam pewności, ale czy Substratum nie wymaga Xposed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Łaszek
Witam
Na forum nie jestem jeszcze obyty więc proszę o wyrozumiałość.
Mam problem z apką Cydia Substrate - po uruchomieniu wywala błąd:
Telefon to Xperia M C1950, prawidłowo zrootowana, BusyBox jest, stan SELinux na Pobłażliwy, a wersja systemu to Android 7.1.2
Proszę o jakieś wskazówki do rozwiązania problemu.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi