Monokuma Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 To w końcu co ja mam zrobić żeby wgrać na swojego G2 oficjalnego Lineage os 14? Bo już zgłupiałem z deczka czytając różne posty na xda. Jakieś toty, bumpy i inne wymysły w tym G2. Ogółem modeli lg G2 jest chyba 4 z tego co zauważyłem. Posiadam taki system stockowy jak na screenie. Mój model G2 to d802 Zero modyfikacji, nawet roota brak. Wiem że muszę twrp wgrać. Potem flash w recovery. Jak w Samsungach, HTC i innych urządzeniach z Androidem co robiłem. Wyjaśni mi ktoś jak noobowi co w tym G2 zrobić trzeba? Za długo żadnego lg od czasów l65 nie robiłem i zapomniałem już co i jak. Tam było podobnie. Ale mniej komplikacji jak w G2. Lamerskie pytanie, ale wpadłem z tematu modyfikacji w lg. Chcę w pełni sprawny Android w wersji 6.0 lub 7.0Będę wdzięczny za pomoc Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 https://forum.cyanmod.pl/forum/495-poradniki-romy-i-mody/ Zajrzyj i się zapoznaj. Proszę o tworzenie tematów zgodnie z regulaminem forum.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Do zamknięcia. Wgrałem wczoraj resurrection remix na G2. I po godzinie wróciłem do Stocka. Brak wybudowanego roota, przez co nie mogłem odpalić pokemon go. Bateria szybciej spadała niż na stoku. Wróciłem, ustawiłem telefon tak jak był. I niech sobie będzie. Szkoda czasu i nerwów. Nawet nightly to nie jest a wersja testowa. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monokuma
To w końcu co ja mam zrobić żeby wgrać na swojego G2 oficjalnego Lineage os 14?
Bo już zgłupiałem z deczka czytając różne posty na xda. Jakieś toty, bumpy i inne wymysły w tym G2.
Ogółem modeli lg G2 jest chyba 4 z tego co zauważyłem.
Posiadam taki system stockowy jak na screenie. Mój model G2 to d802
Zero modyfikacji, nawet roota brak.
Wiem że muszę twrp wgrać. Potem flash w recovery. Jak w Samsungach, HTC i innych urządzeniach z Androidem co robiłem.
Wyjaśni mi ktoś jak noobowi co w tym G2 zrobić trzeba?
Za długo żadnego lg od czasów l65 nie robiłem i zapomniałem już co i jak. Tam było podobnie. Ale mniej komplikacji jak w G2.
Lamerskie pytanie, ale wpadłem z tematu modyfikacji w lg.
Chcę w pełni sprawny Android w wersji 6.0 lub 7.0
Będę wdzięczny za pomoc
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi