reVox96 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Siemano! Z góry mówię, że jestem nowy na forum tak więc bez spin Otóż tak jak w temacie - poszukuję custom recovery działające na Mantę MSP4007. Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Przykro mi stwierdzić ale nic nie ma, Manta Polska i nikt z xda za to się nie chwyci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 reVox96 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 No cóż. Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
reVox96
Siemano!
Z góry mówię, że jestem nowy na forum tak więc bez spin
Otóż tak jak w temacie - poszukuję custom recovery działające na Mantę MSP4007.
Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi