Hnacik Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Podczas aktualizacji oprogramowania wyświetla się błąd: 0x1111002 . Jestem zielony w tych sprawach, wiec za bardzo nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 W jaki sposób była wykonywana aktualizacja? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hnacik Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Po prostu dostałem komunikat, że jest dostępna nowa wersja oprogramowania, więc zatwierdziłem, telefon się wyłączył, zaczęła się instalacja i w trakcie wyrzuciło ten error. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hnacik Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Te forum w ogóle funkcjonuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Tak. Przepraszam, przez natłok pracy musiałem przeoczyć Masz cos zainstalowane? (Twrp itp czy Root)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hnacik Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W sensie? Bo jakoś średnio rozumiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 zmieniałeś recovery na TWRP czy robiłeś root np KingRoot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hnacik Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nic z tych rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Telefon działa normalnie czy nie da się go uruchomić lub coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hnacik Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ludzie, ja chcę go tylko zaaktualizować i przy aktualizacji taki błąd mi wywala, telefon ogólnie jest w pełni sprawny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dokonaj reset fo ustawień fabrycznych i wtedy próboj, jak to nic nie da to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hnacik Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Już to robiłem 2 razy i dalej ten sam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Problem w tym że próbujemy Ci pomoc ale nasze aktualne sposoby nie chcą działać :/ myślimy dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Zainstaluj na komputerze LG PC Suit i spróbuj tym. Jest bardzo prosty w obsłudze i wszystko będzie tam opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hnacik
Podczas aktualizacji oprogramowania wyświetla się błąd: 0x1111002 .
Jestem zielony w tych sprawach, wiec za bardzo nie wiem o co chodzi.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi